caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Republica Moldova



 

Mitropolitul Moldovei prevede modificări la Legea anti-discriminare

de (14-10-2012)

Solicitarea Mitropoliei de modificare a Legii cu privire la asigurarea egalităţii nu a ajuns încă pe masa deputaţilor. Mitropolitul Moldovei, Vladimir, spune că sesizarea va fi înregistrată la Parlament în următoarele zile.

Acum două săptămâni, episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel, a anunţat că sinodul mitropolitan va cere autorităţilor să nu permită angajarea reprezentanţilor minorităţilor sexuale în spitale sau şcoli.

“Ceea ce a fost primit şi aşa cu mari neplăceri în societate, acuma în genere am auzit că dânşii doresc ca să fie reîntoarsă, revăzută această lege”, a menţionat ÎPS Vladimir, mitropolitul Moldovei.

Reacţia vine după ce Consiliul Europei ar fi solicitat oficialilor moldoveni modificarea Legii cu privire la asigurarea egalităţii, adoptată în vara acestui an. Documentul interzice discriminarea pe bază de orientare sexuală în domeniul angajării în muncă.

Sursa: Publika.md. Preluat de la site-ul discriminare.md

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ekphrasis, miniatură în mantia unui înger

Ekphrasis, miniatură în mantia unui înger Undeva în timp, ascult Vangelis,

Închide
3.141.47.221