caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

NU homofobiei!

de (19-5-2012)
15 ecouri

Ecouri

  • busuioc florin: (23-5-2012 la 02:27)

    ,,Eu,unul,sunt de acord cu drerpturile lor,dar le dispretuesc latura flashy,glitzy,demonstranta,provocatoare.Exista o masura in toate”.(Dan Goanta:,,Jurnal de Bord”,aparut postum in 2007).Subscriu la aceasta opinie.

  • Petru Clej: (23-5-2012 la 03:18)

    ,,Eu,unul,sunt de acord cu drerpturile lor,dar le dispretuesc latura flashy,glitzy,demonstranta,provocatoare.Exista o masura in toate”.(Dan Goanta:,,Jurnal de Bord”,aparut postum in 2007).Subscriu la aceasta opinie.

    Asta seamănă cu „cum pot fi antisemit când am prieteni evrei?”.

  • busuioc florin: (23-5-2012 la 04:06)

    Si titusi,exista o masura in toate,nu?

  • Teodor Burghelea: (23-5-2012 la 04:07)

    Ne puteti explica va rog ceva mai in detaliu sensul panseului Dumneavoastra?

  • Petru Clej: (23-5-2012 la 04:21)

    Domnule Busuioc, ăsta e un panseu demn de Jupân Dumitrache Titircă. Vreți vă rog să abandonați această mentalitate de bodegă? Pe pagina revistei ACUM este sever amendată. Aici e vorba despre HOMOFOBIE. Dacă nu pricepeți acest cuvânt, cereți explicații și vi se vor da.

  • Stefan N. Maier: (23-5-2012 la 14:52)

    A fi de acord cu ceva care dispretuiesti. Stie cineva cum se numeste asta in psihologie/psihiatrie?

  • Wanda Lucaciu: (23-5-2012 la 15:40)

    @ Mr. Stefan Maier, „A fi de acord cu ceva care dispretuiesti. Stie cineva cum se numeste asta in psihologie/psihiatrie?”
    Asta se numeste schitofrenia.
    Simptome:

    Distortions in thought content (delusions)/ Distorsiunile în conţinutulgândirii (iluzii)
    Disorganized speech and behavior/ Dezorganizare in ceea ce spui si in comportament

    Scuzele mele in avans, daca nu am tradus corect din limba engleza.

  • Stefan N. Maier: (23-5-2012 la 15:48)

    OK, m-am mai linistit atunci!

  • Tania Iancu: (26-5-2012 la 08:11)

    Ei, ei, parcă am fi în Alice în țara minunilor! Nu mai răstălmăciți cuvintele! Poți fi de acord în general cu un anume lucru, dar să ai o obiecție asupra unui anume aspect. Poate că domnul Busuioc disprețuiește „latura flashy,glitzy,demonstrantă,provocatoare”, în general, indiferent de orientarea sexuală. Dar cine să mai indrăznească să mai spună ceva?

  • Stefan N. Maier: (26-5-2012 la 11:09)

    Doamna Tania,
    1. Nu rezulta din comentariul d-lui Busuioc ceea ce spuneti dv. Asta e interpretarea dv., sunteti de acord?
    2. Dispretul acesta fata de o caracteristica a UNORA dintre LGBT este o forma perfida de neacceptare, de unde si comentariul bine plasat al lui Petru. E ca si cum as spune „eu n-am nimic impotriva vulgarilor (cetateni ai Vulgariei), dar dispretuiesc manifestarile lor nationale, mandria lor de a fi vulgari. Problema care se pune este: in manifestarile lor nationaliste, omoara vulgarii pe cineva? Scandeaza lozinci impotriva identitatii culturale, sexuale, religioase, etc. a altora? Sunt violenti intr-o forma sau alta? Acum aplicati aceasta logica la persoanele care sunt LGBT.

  • Petru Clej: (26-5-2012 la 11:50)

    V-ați pierdut cumva cumpătul, doamnă Iancu? Ați realizat că citiți revista ACUM de pomană?

  • Teodor Burghelea: (26-5-2012 la 12:52)

    Lucrurile incep sa prinda contur, „Educatia Gratuita” se arata in intreaga sa splendoare…

    Nu cumva o fi vorba de aceeasi Doamna Tania Iancu ce-mi scria un ecou „cu directie” la articolul http://www.acum.tv/articol/49247/?

    „Aveți ceva probleme de caracter, dacă vă simțiți bine când cel de lângă dvs. se simte prost.”

    Hmmmm…. Ceva imi spune ca din pacate, da.

    Cel ce facea obiectul compasiunii si se „simtea prost” era … un prost devenit hot mioritic: celebrul Mihail Boldea. Un exponent prost al „Educatiei Gratuite” ce tocmai furase … un million de euro. Iar Dna Iancu il compatimea. Ca sa il parafrazez pe Petru Clej: va simtiti cumva prost, Dna Iancu? Probabil ca nu inca, dar promit sa fac tot posibilul sa schimb aceasta stare de lucruri. Prin comentariul de mai sus v-ati cam dat arama „Educatiei Gratuite” pe fata. Va rog sa nu va grabiti cand scrieti replica, fiindca ma voi simti „si mai bine”, exact cum scrieti in citatul pe care l-am redat mai sus.

  • Tania Iancu: (27-5-2012 la 17:15)

    Domnule Maier,
    da, sunt de acord că este interpretarea mea.S-ar putea să nu am dreptate.
    Cred că ar trebui apreciat în primul rând, efortul fiecăruia de a se apropia şi a-ncerca să-l înţeleagă pe celălalt.
    Domnule Clej,
    încercam să nu am un „ton pedagogic”. Dacă dvs. îmi spuneţi că citesc de pomană această revistă, vă cred pe cuvânt. Înţeleg, în sfârşit, că e bine să renunţ.

  • Wanda Lucaciu: (27-5-2012 la 18:33)

    Dna Tania,
    este copilaros din partea dv. sa va luati jucariile si sa plecati. Asa cum s-a spus in comentariile de mai sus, fiecare are dreptul la parerea lui. In cazul dv. noi am crezut ca pt ca cititi si sinteti activa cu comentarii la http://www.acum.tv, v-ati sezizat ca Dl. Busuioc nu este stralucitor cind vine la partea intelectuala. Dinsul nu are o obsesie asupra numai unui aspect. El este HOMOFOB! Clar si raspicat!Nu trebuie sa-i luati apararea Dlui Busuioc. El o sa calce in noroi cu si fara ajutorul nimanui.
    Aduceti-va jucariile inapoi si sa continuam…

  • Teodor Burghelea: (27-5-2012 la 19:46)

    Doamna Tania Iancu,

    Daca nu va regasiti in valorile promovate de ACUM, chiar trebuie sa „va luati jucariile” si sa plecati. Dar de fapt, nu de plecare este vorba. Este vorba doar de o ramanere de fapt, dupa capul meu. Ramaneti asadar exact acolo unde v-a naufragiat „Educatia Gratuita”. Din pacate, prin gara Dvs. nu vor trece trenuri prea curand. Toate au fost anulate, acum trec prin normalitate. Tot „Educatia Gratuita” v-a facut-o si de data asta…



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
34.201.122.150