caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Polemica



 

Cum va combate Partidul Național Ortodox Român catastrofa demografică a României

de (12-2-2012)
5 ecouri

Partidul Național Ortodox Român (PNOR) a luat cunoștință cu adâncă preocupare creștinească și românească de rezultatele provizorii ale recensământului populației din 2011, care arată că populația stabilă a României a scăzut în ultimii 10 ani cu peste 2,5 milioane, fiind acum de puțin peste 19 milioane, adică exact nivelul din 1966.

Reunit în ședință plenară,  Biroul Politic al PNOR a analizat această situație creată de guvernele iresponsabile ce s-au succedat la conducerea României după 1989 și a ajuns la conducerea că această stare de lucruri nu mai poate continua.

Ca atare, PNOR propune implementarea următoarelor măsuri:

•    Reintroducerea cu efect imedat a măsurilor prevăzute de Decretul 770/1966 privind reglementarea întreruperii cursului sarcinii (http://www.legex.ro/Decret-Nr.770-din-01.10.1966-363.aspx), care prevedea, între altele, că numai femeile peste 45 de ani sau cel cu minimum cinci copii au dreptul la întreruperi voluntare de sarcină.

•    Reintroducerea pedepselor cu închisoarea pentru orice persoană înlesnește întreruperi ilegale de sarcină.

•    Mărirea alocațiilor pentru copii la 2000 RON pe lună la primul copil, 1500 RON la al doilea și câte 1000 RON pentru următorii copii. Alocațiile pentru copiii români etnici puri vor fi mai ridicate decât pentru celelalte etnii. Copiii de țigani nu vor primi niciun fel de alocații.

•    Reintroducerea contribuției obligatorii lunare, inițial de 2000 RON pentru orice persoană care nu are copii.

•    Ajutarea femeilor casnice. PNOR consideră că principala datorie a femeii în societate este aceea de a da naștere la cât mai mulți copii.

•    Descurajarea emigrării persoanelor în vârstă de procreare. PNOR propune introducerea unei variante actualizate a decretului 223/1974 http://retrocedari.com/decret-nr-223-din-3-decembrie-1974.html, care să prevadă sancțiuni care meargă până la confiscarea averii persoanelor care pleacă din țară și nu se mai întorc în termen de trei ani, pentru o perioadă de cel puțin un an.

•    Interzicerea clinicilor ginecologice israeliene de pe teritoriul României care comit un holocaust împotriva poporului român, prelevând ovule de la femei românce și transportându-le în israel unde sunt fecundate și implantate la femei evreice.

Unele dintre aceste măsuri au fost enunțate chiar în programul PNOR (http://www.acum.tv/articol/18943/) acum un an și jumătate, odată cu formarea partidului nostru.

În paralel cu aceste măsuri legislative, susținem și propunerea de canonizare de către Biserica Ortodoxă Română a lui Nicolae Ceaușescu, care, în pofida unor greșeli și a persecutării religiei în România, a avut o contribuție esențială la dezvoltarea unei politici demografice vizionare.

Vor fi unii care vor obiecta că unele dintre aceste măsuri sunt anti-constituționale și contravin angajamentelor asumate de România ca stat membru al Uniunii Europene și al Consiliului Europei. Partidul nostru are ca obiectiv pe termen lung schimbarea actualei constituții a României și ieșirea din UE și CE, organizații aflate sub controlul iudeo-masoneriei mondiale.

Alții vor întreba cum vom ajunge la putere ca să implementăm aceste măsuri. PNOR lansează în vederea  alegerilor parlamentare din 2012 un apel la formarea unei Alianțe Naționale Împotriva Vânzătorilor și Distrugătorilor României (ANÎVDR), care să cuprindă toate partidele patriotice, iubitoare de Neam și Dumnezeu, care să prezinte candidați comuni împotriva partidelor anti-naționale: PDL și aliatul său, dușmanul României, UDMR, cât și USL.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ecouri

  • Anca Paduraru: (13-2-2012 la 16:38)

    in vederea alegerilor parlamentare din 2008?

  • Petru Clej: (13-2-2012 la 17:56)

    Doamnă Anca Păduraru, am trimis sesizarea dumneavoastră biorului de presă al PNOR care ne-a rugat să rectificăm din 2008 în 2012 și să vă transmitem scuzele lor creștinești, împreună cu speranța că vă veți număra printre votanții partidului la viitoarele alegeri parlamentare.

  • Teodor Burghelea: (13-2-2012 la 18:22)

    In calitate de membru fondator al Partidului Teapa si Turbinca (PTT) si patruns de o calda dragoste crestineasca, propun fratilor nostri intru Domnul de la Partidul Național Ortodox Român o alianta cu PTT. Ca numai asa ne va ajuta cel de sus sa razbim impotriva dusmanilor iudeo-masoni-maghiari-tigani din launtrul tarisoarei si conspiratiei mondiale din afara.
    Si, iubiti frati intru domnu’, referitor la alocatii noi mai propunem inca doua legi:

    – copii maghiari au datoria sa recite Doina lui Eminescu la Nastere in limba Romana
    – copii alogenilor evrei sa spuie Tatal Nostru la nastere
    – copii tiganilor sa aiba la nastere un bilet de avion dus pe ruta Bucuresti-Paris

    Cu totii sa ne unim, tara sa o izbavim si pe Domnu sa preaslavim!
    Sa va aiba domnul in paza!

  • Rodica Grindea: (14-2-2012 la 07:08)

    Vai de mine, d-le Clej, ce spaimă am tras după lectura acestui material! M-a cuprins o panică teribilă, dacă nu cumva, la cei (numai!) 66 de ani ai mei, am început să mă senilizez! Cum de ce? Fiindcă nu am fost în stare să decid din primul minut dacă cele enunțate sunt „pe bune”, cum vrea acum argo-ul românesc, sau dacă faceți un banc! Primul raționament (greșit!), care mi-a venit în minte, a fost că, dacă din nefericire numeroasele locații de internet, care publică inepțiile pe care le publică (și unde sunt ținute la mare cinste „genialitățile” lui Ion Coja) , acest pretins „program” ar putea fi una în plus! Ce-i drept, am început să înclin spre „banc” atunci când am citit paragraful de lege cu „scoaterea României din UE”, dar n-am fost sută la sută convinsă!
    Se spune că la începutul respectivului proces degenarativ la care mă refer, simțul umorului „moare” printre primele, așa că eu… Nu vă ascund că ducîndu-mă la link-ul unui articol anterior al dvs (cel care trimite la „programul” PNOR), am început prin a coborî la sfârșit, sperând sincer să găsesc acolo ceva în stil „pentru conformitate”, și am găsit nota explicativă! Și-atunci de-abia m-am admonestat pentru prostia mea!Cum de m-am putut gândi măcar o clipă că e „serios”!
    V-aș reda, totuși, povestea unui roman apărut acum vreo 15 ani, în ebraică, autorul fiind Hezi Amar (nume ebraizat, el fiind din părinți originari din România), un soi de parabolă– satiră feroce la adresa ultarareligioșilor, romanul relatând o poveste de dragoste într-un stat evreiesc teocratic, peste cel mult un secol față de zilele noastre. Într-un interviu acordat de autor, el a relatat că la un moment dat, editorul său i-a cerut să elimine din roman vreo două trei episoade (vădita sa intenție fiind de a hiperboliza situațiile la care s-ar putea ajunge, dacă fanaticii religioși vor mai fi mult lăsați să-și facă de cap), pentru simplul motiv că respectivele situații… se creaseră de-acum în realitatea israeliană, nehiperbolizate și chiar în zilele noastre! Totul, cu exemple strict reale, cunoscute practic de toți israelienii! Și în acest caz a fost „pe bune”, o poate atesta orice cetățean de-al nostru! În orice caz, când mi-a mai trecut sperietura, mi-am dat seama că articolul dv. este excelent!

  • Kovacs Jozsef: (14-2-2012 la 17:36)

    Daca fondatorul Partidului Teapa si Turbinca permite eu as avea o completare la propunerile domniei sale.Intru izbavirea impotriva complotarii masoneriei propun:
    -copiii masonilor sa jure la nastere cu mana pe biblia crestin-ortodoxa ca vor complota si vor face conspiratii numai in favoarea Romaniei.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
De ce au renunţat liderii AIE la referendum?

Toţi s-au aşteptat că cei din fruntea Alianţei vor ceda în fnal în faţa presiunii din interior, dar şi din...

Închide
18.232.62.134