caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica SPUNE



 

Amiezele siliconate

de (22-1-2012)

Pe 15 ianuarie ac in plina amiaza de duminica am dat peste un canal tv romanesc avand in prim plan o moderatoare o diva revenita in tara pe post al amfitrionului in materie de frumusete, de farmec indisolubil.

Nu ca as fi adeptul tunicii lui Mao inchisa la toti nasturii, insa ma gandesc la ora difuzarii unui program de divertisment ieftin cu diva imbracata intr-o rochie scurta si transparenta, la pitipoancele dansand in miscari lascive, erotizante, la impactul avut asupra minorilor.

O emisiune banala se transforma intr-o productie cu tenta sexuala fara ca institutia de serviciu, cu sarcina de a contracara iesirile in plina zi ale unui audiovizual cu efecte negative asupra copiilor.

Convins ca exista admiratori sedusi ai unei femei semidezbracate pe scena ale carei silicoane le maresc apetiturile de tot felul, se pune intrebarea fireasca asupra influentei emisiilor audiovizuale in plina zi. Plasarea programului pe t imp de noapte ar rezolva problema. Goana dupa audienta, lipsa de responsabilitate educationala si abaterea televiziunii de la menirea de formator al bunului simt se contopesc intr-un tonomat ravasitor.

Diva plecata la Monte Carlo infuriata pe sat revine in plina voga ca eroina, vedeta si purtatoare de silicoane sub transparenta unei rochii indecente uitand de afirmatiile facute in urma cu vreo doi-trei ani:

„Plec suparata pe tara mea, plec dezamagita de breasla mea, plec scarbita de o presa mondena jegoasa, plec indurerata ca nu mai pot ajuta oamenii care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotarata ca macar fiului meu sa ii fac dreptate, plec promitandu-le parintilor mei prea tristi de atata vreme ca vor zambi din nou. Plec cu mila si mirare pentru toti prostii care m-au hulit si m-au jignit. Ma intreb sincer: Ei cu ce s-au ales?”.

Unii ar sustine ca si asa copiii stiu, vad destule, ce rost ar avea sa ne batem capul cu aceste detalii.  Intr-o buna zi degustatorii acestor imagini vor protesta, vor scanda:

“Cu silicoanele inainte vom avea victorii multe!”

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Evreii din țările musulmane: protejați sau persecutați?

În argumentele care se aduc în disputa israelo-palestiniană problema refugiaților palestinieni figurează întotdeauna la loc de frunte: peste 700000 de...

Închide
18.119.17.207