caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TV.ACUM



 

Schimbare

de (1-1-2012)
1 ecou

Ecouri

  • Wanda Lucaciu: (2-1-2012 la 14:38)

    Cu ocazia zilei de Thanksgiving, am ales 5 elevi de la scoala la care am lucrat (am lucrat acolo timp de 27 de ani) si toti am gatit la mine acasa si apoi am luat mincarea si ne-am dus in regiunea Santa Monica, Calif si am hranit the homeless. Veneau unul cite unul si luau mincare si ne multumea ca ne-am gindit la ei. Unul dintre noi a observat ca o persoana nu a venit sa ia mincare. Cind l-am intrebat daca vrea sa manince ceva, raspunsul lui a fost ” nu multumesc, am mincat deja mai devreme si sint altii care nu au mincat inca si mai bine le dati lor portia mea” In saracia lui, acest om se gindeste la altii care au mai putin decit el. Citeva minute mai tirziu, un domn care plimba catelul si se vedea foarte bine ca nu era sarac sau nemincat, a acceptat o portie de mincare. M-a intrigat acest fapt, si m-am apropiat de el intrebindu-l daca este flamind. Mi-a raspuns ca nu este flamind si ca va da mincarea la catel. Din pacate sint foarte multi oameni ca acesta.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Esenta si suflet

Esenta sufletului este 'iubirea'.. ce ‘imbaiaza’ spiritul, Si astfel, spiritul ‘expira’ frumosul .. De n-ar fi soarele, umbra nu si-ar...

Închide
44.210.236.0