caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Fantezii culinare

de (15-1-2011)
2 ecouri

Branza in Coaja de Brad, Fresh Cas, Just Hatched Eggs – Romanian Goodness for Breakfast

This tray of goodies came from the visit to the shepherd’s stana last summer.

http://www.acum.tv/articol/13910

http://www.acum.tv/articol/14228

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresafotoacum@gmail.com. Așteptăm propunerile dumneavoastră pentru noi tematici la rubrica FOTOGRAFIA ZILEI.

Ecouri

  • Paulina Eliza Duta: (16-1-2011 la 14:06)

    ….si nu numai, draga Natalie ! Se pot manca si la masa de pranz alaturi de mamaliga si eventual putin iaurt sau smantana. Se poate face o budinca,folosind tot ce-i in capacul vasului din fotografie, punand in vas straturi de mamaliga si branza, adaugand si putin unt.Se tine la cuptor cam.20 de minute…Unii ar mai adauga la servire si o ceapa proaspata. Este o varianta de „oras” a bulzului de la stana.

  • timbus daniela maria: (24-1-2011 la 09:43)

    Draga doamna profesoara ma bucur ca sunteti profesoara la scoala ,,AVRAM IANCU” si nepredati la scoala ,,AVRAM IANCU” de aceea as vrea sa va cunosc mult mai bine si sa stiti ca sunt foarte bucuroasa sa va am in scaola noastra ca profesoara.De aceea as vrea sa va zic ca imi place foarte mult cum lucrati si sa stiti ca si Jessica a fost in scoala noastra dar a fost si cu ea bine dar cu dumneavostra este si mai bine.Daca imi permiteti as dori sa faceti meditatii cu mine la scoala cand ma cer sa vin la doamna psiholog.Abia astept sa mai vorbesc cu dumneavostra la scoala noastra.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
34.201.8.144