caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Ultima Ora



 

WIKI-ROMÂNIA CURATĂ

de (8-12-2010)

Alina Mungiu Pippidi

În 6 decembrie, cu o zi înaintea arestării lui Julian Assange – fondatorul WikiLeaks – Alina Mungiu Pippidi anunţa pe portalul anticorupţie Alianţa pentru o Românie Curată, (http://www.romaniacurata.ro/wiki-ro-1051.htm) înfiinţarea  WIKI-RO, un site unde se pot trimite „documente încuietoare”. Iniţiatoarea site-lui îi invită pe cititori să trimită orice fel de documente, numai să fie: secrete, confidenţiale şi „ să înfunde pe cineva”, ca de pildă: „Cum să cumperi pe un milion de euro bacuri cu autorizaţie de plutire expirată, cum să plăteşti din banii de protocol MAE prânzuri la clubul diplomatic ca să cumperi sprijin pentru candidatura ta la prezidenţiale”.  

Alina Mungiu Pippidi declară că nu seamănă cu dl. Assange şi „practică discernământul fără ruşine”, rezervându-şi dreptul de a nu publica documentele care pot pune în pericol viaţa cuiva. Scrisorile cu materiale documentare sunt aşteptate prin email sau colet poştal expediat  pe adresa Mihai Eminescu 61, anunţă Alina Mungiu Pippidi, care precizează că materialele sunt acceptate şi dacă persoana care le-a trimis nu se  identifică.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Închide
3.140.242.165