caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: Pasiuni

de (14-11-2010)
1 ecou

21 noiembrie 2010

Mira Field

Speed and nature

20 noiembrie 2010

Text: Andrea Ghiță

Imagine: Sandy Marius

Cronicarul

Mihai Eisikovits a trecut pragul celui de al nouălea deceniu de viaţă şi amintirile sale reprezintă cronica zbuciumatului veac XX. Cu câţiva ani în urmă a descoperit vocaţia cronicii desenate. A creionat în zeci de desene viaţa comunitaţii evreieşti din Maramureş, spulberată de Holocaust. Cronica desenată la senectute continuă cu povestea detaşamentului de muncă şi a prizonieratului sovietic.

19 noiembrie 2010

Stephan Benedict

Eva Benedict – Papusa Oseanca – 1969

18 noiembrie 2010

Natalie Schor

I love baking cakes!

17 noiembrie 2010

Natalie Montanaro

Knitting for another new addition

16 noiembrie 2010

Paula Drexler

Messi – stadionul Camp Nou – Barcelona ( aprilie 2010 )

Bunicuța – baby sitter, miine….
Astăzi, la meci !

15 noiembrie 2010

Paulina Eliza Duta

Muzica

Amintirile cântecelor frânte din pâinea aburindă şi dulce a copilăriei se împletesc cu căutările de mai târziu, într-un registru inepuizabil de sunete şi simţiri aduse de vibraţia  muzicii… De la discurile de vinil ale bunicilor care umpleau casa cu vocile Bucureştiului de altădată şi ale corurilor din operele lui Verdi  până la prima atingere a clapelor pianului a fost doar un pas. “Casa cu pianul”, vecină celei în care locuia familia mea, era  o fascinantă lume aparţinând unei galaxii îndepărtate… Târziu, alături de profesorul de  muzică care-şi încuraja elevii să meargă la Ateneu în fiecare duminică dimineaţă, am păşit fascinată în podul liceului de unde am ales discuri ce urmau să fie audiate în clasă.

Muzica m-a ajutat să-mi ascult sufletul. Pasiune, leac, comunicare, vibraţie, regăsire… mă însoţeşte pretutindeni ca o bună prietenă, glumind şi chiar lăcrimând uneori împreună.

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com

Ecouri

  • Razvan S: (21-11-2010 la 13:59)

    Extraordinara fotografie a Mirei. Felicitari. Culoarea, paginatia si nu in ultimul rind combinatia dintre tehnologie de virf, simplitatea si linistea naturii. Pasiune e totul, tot ce e cuprins intre natura si tehnica, adica, viata. Superb.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Toboşarul “Epocii de Aur”: Moştenirea roşverde a lui Adrian Păunescu

Ion Iliescu este indignat. Nu de carnavalul rusinii pus la cale de moguliziuni, ci de faptul ca nu cedam cu...

Închide
3.133.12.172