caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Miting – ONG-urile contestă modificările propuse pentru OUG 114/2007

de (4-11-2010)

SPAŢIILE  VERZI – DE MARŢI, 9  NOIEMBRIE, POSIBILE  ŞANTIERE

 Organizaţiile membre ale Platformei pentru Bucureşti organizează marţi, 9 noiembrie, între orele 9.30 şi 10.30 un miting în faţa Parlamentului (intrarea dinspre Parcul Izvor).

 Participanţii vor manifesta împotriva propunerilor de modificare a OUG 114/2001 care pot aduce grave prejudicii spaţiilor verzi. Situaţia este cu atât mai alarmantă în contextul actual în care avem de-a face cu un mare deficit de spaţii verzi.

 Mai multe dintre punctele propuse pentru modificarea ordonanţei fac legea impracticabilă, iar intrarea ei în vigoare poate transforma o suprafaţă de 300 de hectare de spaţiu verde într-un spaţiu construibil. Acest risc a fost identificat doar în Bucureşti, însă efectele nu vor întârzia să apară şi în alte oraşe din ţară.

 În cadrul mitingului, la ora 10, reprezentanţi ai ONG-urilor vor face declaraţii de presă cu privire la rezultatele unei analize dedicate acestei propuneri şi vor demonstra caracterul abuziv al unei astfel de legi.

 Pentru mai multe detalii, contactaţi Irina Zamfirescu, telefon 0727 736 572, e-mail irina@mma.ro

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Marea Britanie și Franța vor coopera la un nivel fără precedent în domeniul militar

Premierul Marii Britanii, David Cameron, și președintele Franței, Nicolas Sarkozy, urmează să semneze marți la Londra un acord de cooperare...

Închide
44.200.145.114