caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

Cancelarul Germaniei, Dr. Angela Merkel, Doctor Honoris Causa al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj

de (7-10-2010)

Angela Merkel, cancelarul Germaniei si viitor DHC al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj

Marţi, 12 octombrie 2010, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca acordă titlul de Doctor Honoris Causa, Cancelarului Republicii Federale Germania Dr. Angela Merkel, pentru contribuţia de importanţă istorică la unificarea europeană şi pentru rolul de importanţă mondială jucat în înnoirea cooperărilor internaţionale.

 Programul vizitei va include şi inaugurarea Institutului de Studii Germane al Universităţii Babeş-Bolyai, urmată de o întâlnire cu cadre didactice şi studenţi de la linia de studiu în limba germană din cadrul universităţii.

Decizia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa a fost luată în Reuniunea din 29 mai 2009 a Senatului Universităţii Babeş-Bolyai. Prin scrisoarea semnată de Cancelarul Federal al Germaniei Dr. Angela Merkel, adresată Rectorului Universităţii Babeş-Bolyai, Prof. Univ. Dr. Andrei Marga, şi transmisă la data de 28 iulie 2009 de Cancelaria Republicii Federale Germania, Cancelarul German a mulţumit pentru distincţie, a acceptat titlul şi a subliniat venirea la universitatea clujeană.

Accesul la evenimentele cuprinse în programul oficial se face exclusiv pe bază de invitaţii si de acreditari.

Biroul de Presă al Universităţii Babeş-Bolyai

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Povestiri cu si despre rromi (2) – Olguta

Nu voi putea uita niciodata vacantele petrecute la bunicii din Bucovina. N-am cum sa uit codrul de mesteceni de pe...

Închide
3.144.9.141