caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Impresii de calatorie



 

O dupa amiaza in viitor

de (19-9-2010)

Septembrie in Florida inseamna o canicula de peste 30 grade si multa lumina.

Complexul de cercetare si de lansare Kennedy, parte  a organismului NASA (proprietate a guvernului SUA) se intinde pe o lungime de 65 km si o latime de 10 km si cumuleaza un numar de peste 14.000 de angajati.

Un tur ghidat in cadrul complexului muzeistic  include nu numai vizitarea navetelor spatiale, ci si imagini video IMAX, simulatoare de zboruri in spatiu, alte informatii si chiar o cina alaturi de astronauti incercati, membri ai diferitelor misiuni precum Apollo,  Gemini, Saturn etc.

Cape Canaveral este un punct de atractie si pentru plajele Merrit Island si Cocoa Beach si se distinge prin plantatii de citrice (Indian River) si alte fructe tropicale.

In ciuda framantarii tehnologice NASA, regiunea mai sus amintita este considerata si rezervatie naturala ocrotita prin lege unde intalnesti o fauna si flora specifica coastei tropicale estice din Florida.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Româno-americanul Florentin Smarandache a primit Medalia de Aur pentru Ştiinţă!

Printre cei 10 oameni de ştiinţă (2 din Australia, 2 din Italia, 2 din SUA, câte unul din Egipt, India,...

Închide
3.88.60.5