caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Fotografia Zilei



 

TEMA SĂPTĂMÂNII: DECLARAŢII DE AMOR

de (12-9-2010)
9 ecouri

Cristina Dobrin 19-09-2010

Te iubesc, copilul meu….

Gabriela Marinescu 18-09-2010

Pingu si Paka, mereu cioc in cioc si atat de indragostiti unul de altul

De la pasari si animale, putem invata multe despre fidelitate si tandrete.

Natalie Montanaro 17-09-2010

Engaged in tradition

Wintertime is also time for a young man’s fancy to turn to love.  Here is one of our traditionally dressed eligible bachelors during the event of Joc Ursului in Brusturoasa, takes a shine to his lady love as they prepare to march in the big parade down main street.

Adrian Ghiță 16-09-2010

Declarația de dragoste plutește în noapte

Paula Drexler 15-09-2010

”  – Cit ?  „

”  – Vezi orizontul ?  Dupa…..”

Natalie Schor 14-09-2010

Te iubesc de două ori mai mult decât el!

Paula Duta 13-09-2010

Epistolă pe lemn de platan

Plimbându-mă prin Cişmigiu am descoperit o povestioară de amor pe scoarţa unui copac. Este unul dintre acei copaci imenşi şi plini de ani, pe care nu-i poţi cuprinde în braţe, atât sunt de groşi.
Trunchiul bătrânului copac este plin de scrijelituri şi de mâzgăleli colorate, iar epistola lui Emil scrisă într-o zi de iarnă cu patru ani în urmă pare încă proaspătă…Între banal şi hilar,
probabil că Natalia l-a uitat pe Emil şi poate că şi Emil a uitat-o în cele din urmă pe Natalia sau, cine ştie ?….poate s-au regăsit, împăcat şi iubit mai mult ca-n prima zi…
“Ar fi incredibil Emil, dacă ai reveni să spui că astăzi eşti fericit…! O datorezi copacului din Cişmigiu pe care l-ai tatuat cu tristeţea ta. “

Vă invităm să trimiteți fotografii originale, autentice care să se încadreze în această tematică pe adresa fotoacum@gmail.com

Ecouri

  • Petrineanu G.: (13-9-2010 la 07:50)

    Emyl, parasit de Natalia, isi scrie durerea si nedumerirea, <>, intr-o epistola, la 14 decembrie 2006. E hotarat sa o astepte o viata.

    Au trecut 4 ani si iata ca alti oameni ii citesc povestea si incep sa-si puna intrebari, sa se impacienteze in legatura cu vietile (sau viata? daca se vor fi reunit) celor doi.

    Am impresia ca, paradoxal, in randurile scrise de Emyl pe scoarta copacului este ascuns si un raspuns. Oare ce a facut Emyl in acesti ultimi patru ani?

  • Paula Duta: (18-9-2010 la 22:38)

    Este plina de semnificatii fotografia ta, Cristina !
    Existenta noastra este insasi o declaratie de iubire. Pentru viata ! Cu tot buchetul ei de fericiri si de nefericiri, cu daruri si renuntari. Este frumusetea acelei clipe in care te simti implinit doar pentru ca ai surprins un sarut discret, rasul unui copil sau parfumul unei flori. Cand nu te mai simti singur pe lume, doar pentru ca ea iti apartine…

  • Cristina Dobrin: (19-9-2010 la 09:56)

    Iti multumesc Paula, pentru ca ai descifrat mesajul ascuns in fotografia mea.

    Era o dimineata insorita, turistii „luasera cu asalt” Basilique du Sacré Coeur, cand deodata, o silueta alba urca treptele…Pasi mici, grijulii, rochia alba de mireasa, un buchet simplu de flori, voal scurt, lasand sa se vada coafura simpla. Era atata modestie si totusi demnitate in aceasta faptura! S-a oprit pe trepte, s-a intors, si-a asteptat perechea…Eu insa am simtit-o atat de trista, intr-un moment care ar trebui sa fie atat de fericit! Am surprins insa mana ei mangaind copilul inca nenascut. Aceasta a fost pentru mine, cea mai frumoasa declaratie de dragoste la care am avut fericirea de a fi martora!

  • Andrea Ghita: (19-9-2010 la 11:36)

    Foarte frumoase aceste fotografii si felicitari Cristinei pentru creativitate si capacitateA de a mobiliza fotografii mai mult sau mai putin amatori. As mai remerca faptul ca daca primele sunt mai degraba DECLARATII DE AMOR, ultima e categoric o DECLARATIE DE DRAGOSTE !

  • Paula din / in Haifa: (19-9-2010 la 14:29)

    *** Va fi o mama fericita, fara indoiala.
    Copilul va avea parte de dragoste, intelegere si duiosie, asa cum se vede din privirea viitoarei mamici.
    Ce pot dori tinerei mirese ?
    Cind, peste ani, va fi intrebata : cit?
    Sa raspunda, la fel ca si in prima zi : vezi orizontul ? Dupa…

    Paula din / in Haifa

  • Ane-Marie Chirtu: (19-9-2010 la 15:05)

    Este adevarat Cristina, si eu am simtit aceeasi singuratate pe care ai simtit-o si tu, atat de evidenta in ochii fiecarui privitor dar atat de ascunsa in glasul lumii.
    Se legaliza oare relatia mama – copil sau o alta relatie dintre un barbat si o femeie? Cine stie…….

    Relatia, mama – copil este cea mai pura forma a undei declaratii de dragoste; relatia care are un singur ingredient in plus fata de toate celelalte tipuri de declaratii de dragoate si anume ” NECONDITIONAREA”.

    Am crezut si cred in continuare ca un copil este suprema forma de iubire pe care o femeie poate s-o ofere unui barbat.

  • Stefan N. Maier: (19-9-2010 la 16:37)

    Cred ca aceasta tema trebuie reluata periodic, atata este de bogata si de noua in fiecare zi, prin ea nascandu-se de fiecare data o noua lume!

  • Natalie Schor: (19-9-2010 la 18:17)

    I really liked the photo „Te iubesc, copilul meu”.
    The wanderful concept of this moment.
    looks like Only she is with the baby …alone in the world.

  • "tanti"Agi: (22-9-2010 la 09:28)

    „cat?'”vezi orizontul?Dupa…..’
    Intradevar,se poate masura cantitativ dragostea?
    In ce unitati poate fii exprimata?
    Exista etalon?
    Cred ca sentimentul nu este masurabil
    dar metaforic este „dincolo de orizont?
    ca in titlul fotografiei



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Cota unică de impozitare nu a fosta abandonată nicăieri

Cota unica nu a simplificat doar administrarea fiscala, dar a favorizat acumularea de capital si a condus la cresterea eficientei...

Închide
18.226.93.207