caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Economic



 

Primul proprietar al jeep-ului Duster

de (11-4-2010)
2 ecouri

La începutul lunii martie, cu ocazia lansării la salonul de la Geneva, reprezentanţii Automobile Dacia declarau că primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi preşedintele României.

Astăzi a sosit acest moment.

În cadrul unei ceremonii organizată de fabrica de automobile de la Mioveni, preşedintele va primi cheile modelului comandat acum câteva luni.

Acesta a fost achitat integral din banii soţiei.

Rămâne de văzut dacă va fi roşu aşa cum şi-a exprimat dorinţa.

Până astăzi preşedintele a avut în dotare tot un automobil fabricat la Dacia un Logan.,

În weekend-ul din 16 – 19 aprilie, showroom-urile Dacia vor organiza actiunea \”Porti deschise\”, cand SUV-ul va putea fi testat de public.

Peste 80% dintre clienţi care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpă versiune a modelului, potrivit directorului comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

Dacia functioneaza cu motoarele turate la maximum, iar pe poarta uzinei intra si ies zilnic aproximativ 1.000 de masini de tonaj greu.

Ecouri

  • MUDTSER Romania: (15-7-2014 la 13:57)

    Salut !

    Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!!

    Va asteptam !

    http://mudster.ro/

  • Cornelia Curtean: (15-7-2014 la 20:10)

    Va multumesc pentru invitatie! A trecut atat de mult de la publicarea articolului…astazi 15 iulie 2014…

    Cu sinceritate,

    Cornelia Curtean



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
PRIMĂVARA – RENAȘTEREA NATURII ȘI A SPIRITULUI

Dor de Primavară Camelia Lică Primavara, prefă-mă în fluture, să zbor Cu vântul prin cireşii-n floare, Să lunec pe al...

Închide
3.144.233.150