caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Jurnal Cultural



 

APEL EXPO: Astrele şi artiştii plastici

de (21-9-2009)

Pentru a marca împlinirea a 400 de ani de la folosirea primului telescop astronomic, de către Galileo Galilei (aniversare oficializată de UNESCO drept Anul Internaţional al Astronomiei) şi a 40 de ani de existenţă a fandomului românesc de science fiction, Filiala Timişoara a Uniunii Artiştilor Plastici din România le propune tuturor creatorilor profesionişti din ţară să participe la organizarea unei expoziţii tematice sub sigla „Astrele, spaţiul cosmic şi artele vizuale”.

Expoziţia, care va avea şi caracter de concurs, urmează să fie găzduită la galeriile Palatului Administrativ Timiş (etajele II şi III), în perioada 22 octombrie-15 noiembrie, curator fiind desemnat vicepreşedintele Filialei UAP Timişoara, pictorul Sorin Nicodim.

Competiţia artistică este deschisă tuturor artiştilor plastici din ţară, indiferent de genul practicat, aceştia putând să ia parte cu cel mult două lucrări de autor, executate în ultimii cinci ani, cu dimensiuni maxime de 100×100 cm.

Termenul limită de depunere a lucrărilor (care trebuie însoţite de o fotografie color tip carte poştală sau de o reproducere pe suport digital în JPG/CD, precum şi de un scurt CV al autorului) este de 19 octombrie, până la orele 17, adresa de contact fiind Uniunea Artiştilor Plastici din Timişoara, str. George Enescu nr. 1, 300022, tel. 0256.492202.

Taxa de participare este 30 de lei, în contul căreia fiecare participant va primi câte un exemplar din catalogul expoziţional.

sursa: HGWELLS Timişoara

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
A apărut asigurare de şomaj

Tot mai multe banci incep sa ia in calcul riscul de somaj, mai ales ca numarul celor fara locuri de...

Închide
3.133.144.217