caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Miting de protest al tăticilor

de (6-9-2009)

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor – T.A.T.A. organizeaza in premiera nationala mitingul de protest al taticilor luni, 7 septembrie 2009, intre orele 8 si 11, in fata sediului Tribunalului Bucuresti (B-dul Unirii nr. 37). Protestul autorizat de Primaria Capitalei se va desfasura sub deviza “STOP DISCRIMINARII TATALUI IN JUSTITIE”, iar participantii vor lansa APELUL TATILOR CATRE JUSTITIA ROMANA, solicitand magistratilor:

· Sa judece cu celeritate si cu prioritate in perioada grevei magistratilor toate dosarele in care trebuie luate masuri cu privire la minori (divorturi cu minori, ordonante presedintiale, reincredintari de minori, cereri privind stabilirea sau redimensionarea unor programe de relatii personale ale parintelui cu minorul, cereri privind incuviintarea executarii silite a unor sentinte privind incredintarea copilului sau stabilirea programului de vizitare a minorului), pentru a nu afecta grav interesul superior al minorului;

· Sa motiveze si sa redacteze in termenele legale sentintele pronuntate in dosarele de mai sus, deoarece in prezent tatii le primesc si dupa 3-4 luni de la pronuntare;

· Sa respecte si sa protejeze drepturile copilului si ale tatalui sau, incetand sa mai discrimineze tatal in actul de justitie si sa mai ignore interesul superior al minorului.

Tatii vor solicita public si demiterea din functie a demnitarului Luminita Anghel, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC). Aceasta va veni tot luni dimineata la Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiata in dosarul in care cere in calitate de parinte Justitiei Romane sa desfiinteze programul de relatii personale stabilit in favoarea tatalui copilului sau. Dupa ce a sabotat cu inversunare relatia tata-copil, mama-demnitar vrea sa-l decada practic pe fostul sot din drepturile parentale, pentru a se razbuna din cauza ca acesta nu i-a onorat niste pretentii de ordin material. Alianta T.A.T.A. considera ca demnitarul in cauza nu are autoritatea morala si profesionala sa conduca ANPDC, fiind necesara indepartarea sa din functia importanta ocupata.

Informatii suplimentare privind acest eveniment se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965 sau de pe pagina web a Aliantei T.A.T.A. http://www.t-a-t-a.ro/ .

PRESEDINTE,
Bogdan Draghici

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Ungurii din România cer din nou autonomia Ținutului Secuiesc

Stema Tinutului SecuiescLa Miercurea Ciuc a avut loc prima Mare Adunare a reprezentanţilor administraţiilor locale din Ţinutul Secuiesc, organizată în...

Închide
18.216.32.116