caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Comunicate de presa



 

AnimationMagazine.eu – revista filmelor de animatie

de (10-8-2009)

Pe noul site dedicat filmelor de animatie poti vedea trailere, scurtmetraje de animatie si interviuri video cu renumiti animatori si regizori.

Conform site-ului AnimationMagazine.eu, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (Ice Age 3) a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din toate timpurile la nivel international. Astfel, dupa sase ani, Finding Nemo a fost detronat din pozitia de lider al acestui clasament.

Ice Age 3 a inregistrat incasari de 551,4 milioane de dolari in intreaga lume. Finding Nemo, lansat in 2003, figureaza in top cu 524,9 milioane de dolari.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs a strans pana acum, in America si in intreaga lume, 731,7 milioane de dolari.

Tot pe AnimationMagazine.eu poti vedea cel mai recent scurtmetraj de animatie romanesc.

De asemenea, poti citi interviuri cu regizori si animatori din generatia \\\”Animafilm\\\”.

\\\”Dupa ultimele aprecieri, exista peste 1500 de filme de animatie romanesti realizate de-alungul timpului dar care zac acoperite de neglijenta unor functionari, in Arhiva Nationala de Filme, in conditii de conservare, greu de descris. Televiziunile prefera sa programeze filme de animatie straine care de multe ori, calitativ, sunt sub productiile autohtone dar snobismul si gustul indoielnic al unora fac imposibila programarea productiilor romanesti\\\”, precizeaza regizorul Victor Antonescu.

Regizorul Victor Antonescu a realizat filme de animatie, precum Greierele si furnica, Robinson Crusoe (lung metraj), Mihaela la dentist, Robotelul Mihaelei, Gradina Mihaelei, Mihaela detectiv, Trei muschetari, etc.

AnimationMagazine.eu – revista filmelor de animatie – http://www.animationmagazine.eu/

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Tabără de creaţie sub genericul „Holocaustul în artă”

Urmarind expunerea sustinuta de dr. Lya BenjaminAm ajuns la Borsec în cea de a treia zi a taberei organizate de...

Închide
3.17.150.89