caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Brancusi versus Picasso in Espacio Niram din Madrid

de (26-7-2009)

Vineri, 24 Iulie 2009, va avea loc in Espacio Niram din Madrid dezbaterea

“Brancusi versus Picasso – Sculptura Secolului al XX-lea”,

organizata de revista spaniola de arte frumoase Yareah.

Evenimentul dedicat celor doi mari artisti este o urmare in lumea artei a mesei rotunde de saptamana trecuta din Espacio Niram despre avangarda literara: Joyce, Tzara, Apollinaire, Ionesco, organizata de revistele Niram Art si Yareah.
La aceasta dezbatere care isi propune o subliniere a rolului important al lui Constantin Brancusi in istoria sculpturii universale si o abordare mai neobisnuita a lui Pablo Picasso, doar din perspectiva operelor sale de sculptura, vor lua cuvantul mai multi istorici de arta, scriitori, artisti si critici, printre care: Isabel del Rio (istoric), Martin Cid (scriitor, directorul revistei Yareah), artistul plastic Jaime Hernandez de la Torre, filosoful Hector Martinez Sanz si jurnalistul Fabianni Belemuski (directorul Revistei Niram Art).
Brancusi revine astfel, in Espacio Niram, dupa mai multe evenimente organizate pana acum in acest local, deschis de aproape un an la Madrid, de catre artistul plastic roman Romeo Niram si care s-a transformat intr-un important si cunoscut spatiu dedicat culturii si artei romanesti in Spania.

www.espacioniram.com
http://revistaniramart.wordpress.com/espacio-niram/

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Republica Moldova la răscruce: alegerile ultimei șanse

Electoratul din Republica Moldova votează miercuri 29 iulie pentru a doua oară în acest an în alegeri parlamentare, menite să...

Închide
18.222.184.162