caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica TELEGRAMA



 

Festivalul Studențesc ISWinT – Timșoara: 21-27 iulie 2009

de (13-7-2009)

Timisoara, 13 Iulie 2009 – Timisoara – 21-27 iulie 2009 – organizatorii celui mai insemnat festival studentesc din Sud-Estul Europei, International Student Week in Timisoara, anunta ca mai sunt doar cateva zile pana cand cei aproximativ 200 de participanti straini vor sosi la Timisoara, pentru o saptamana plina de aventura.

Organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii “Politehnica” din Timisoara si afiliat SOrCE (Students Organizing Conventions Everywhere), acesta imbina saisprezece ani de traditie, munca si devotament. Pentru toti cei care i-au trecut pragul, ISWinT este un eveniment cu bataie lunga, multe dintre amicitiile legate aici reprezentand bazele solide ale unor frumoase prietenii, iar atelierele de lucru i-au ajutat pe tineri sa isi dezvolte noi deprinderi, oferindu-le multiple perspective pentru viitor.

Editia din acest an reuneste sub motoul “It’s a new trend: EQUILIBRIUM!”, in jur de 250 de studenti din 46 de tari. Acestia vor participa la 10 ateliere de lucru si alte activitati, ce au ca principal scop informarea, dezvoltarea presonala, autocunoasterea. Saisprezece generatii de organizatori au cladit cu multa daruire ceea ce noi numim astazi ISWinT, pornind de la un vis: acela de a introduce Romania in circuitul european, cu un Congres studentesc. Multe lucruri s-au schimbat de atunci, dar bucuria participantilor de a veni la ISWinT este la fel de mare in fiecare an, perceptia lor asupra tarii noastre este una nemaipomenita, lucrurile pe care le invata aici le deschid noi orizonturi, iar multe dintre prieteniile care se tes in timpul festivalului sunt pentru o viata.

In completarea atelierelor de lucru cu care ii intampinam pe tineri, exista in cadrul festivalului si numeroase alte activitati, cinci dintre acestea fiind deschise publicului larg. Va invitam sa participati alaturi de noi la evenimentele deschise, pentru a gusta din savoarea ISWinT:

1. Deschiderea oficiala a festivalului, ce va avea loc in Parcul Rozelor, in data de 21 iulie, intre orele 11-13
2. Mall Rally, care se va desfasura in incinta complexului comercial Iulius Mall, in data de 22 iulie, intre orele 11-14
3. ISWinT Parade, avand traseul: Complexul Studentesc-Bld. Vasile Parvan-Piata Victoriei-Piata Unirii, in data de 22 iulie, incepand cu ora 22
4. Workshow – expozitie cu spectacol in cadrul Iulius Mall, in data de 27 iulie, intre orele 17 si 19
5. Ceremonia de inchidere, care se va derula in data de 27 iulie, incepand cu ora 22

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati pe site-ul www.iswint.ro sau www.iswint.ro/blog

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Posibil decalog nutriționist

Sedentarismul si alimentatia necorespunzatoare sunt cauzele bolilor de inima. In SUA accidentele cardiovasculare s-au redus in ultimii zece ani cu...

Închide
18.224.44.108