caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Social



 

Piteştenii nu mai au apă caldă, cele mai afectate familiile cu copii mici

de (5-7-2009)

Cât vom sta fara apă caldă? O întrebare cu răspuns….întârziat. Acest subiect a pus pe jar întreaga conducere a Primăriei. Firma furnizoare de agent termic Termoficare 2000 S.A. a dat faliment. Soluţii imediate pentru rezolvarea acestei situaţii nu există. …

Municipalitatea intenţionează să construiască câteva puncte termice în cartiere, dar investiţia se ridică la suma de 10 milioane de euro şi va fi necesar sa investească şi pentru modernizarea reţelelor de distribuţie din circuitul secundar, în locurile unde este nevoie de acest lucru.

CET Nord va fi preluată de noul concesionar

Potrivit declaraţiilor secretarului municipiului, Iosiv Cerbureanu „acest lucru înseamnă că, în loc de Termoficare ,a cărei situaţie se cunoaşte, de asigurarea căldurii şi a apei calde pentru oraş, se va ocupa Suez. Pentru că firma este serioasă, se ocupă şi de încălzirea Parisului, va trebui să lucreze în prima instanţă, tot cu CET Nord. Nu îi va putea prelua pe toţi. Cât va dura întreaga procedură nu se ştie.” Chiar dacă erxistă un furnizor de gaz, firmă de stat Romgaz, Termoficarea fiind declarată falimentară,nu există, pentru moment societate cu care acest furnizor să poată semna un contract valabil. Va fi posibil după semnarea contractului cu noua societate.

Cei cu centrale de apartament sunt avantajaţi

Premierul a anunţat ieftinirea gazelor de la 1 iulie, cu 5 procente. Cele 5 procente in minus din tarifele pentru gaze nu-i vor face pe oameni sa scoata mai putini bani din buzunar pentru intretinere. Ieftinirea gazelor ar trebui aplicată şi furnizorilor de apă caldă şi căldură. Ieftinirea gazelor din acest an nu reprezinta nici jumatate din scumpirea de anul trecut cand tarifele pentru gazele naturale au crescut in doua etape cu peste 20 de procente. Asta pentru ca pe perioada verii, consumul de gaze naturale este foarte scazut.

Protest inedit…cel mai păzit obiectiv azi… Fântâna Muzicală

Mai prin toate redacţiile a sosit un material incendiar…piteştenii sunt aşteptaţi pe 1 iulie să facă baie în fântâna muzicală!

„La ora 15,00, la fântâna din faţa primăriei sunt aşteptaţi cu săpun, şampon, papucei de plajă, prosoape, răţuşti, mingi şi alte accesorii … pentru o baie pe cinste în ligheanul muzical. Cu siguranţă Poliţia Comunitară va fi în alertă, îşi va spori efectivele şi vor păzi fântâna muzicală ca pe ochii din cap. În caz că municipalitatea nu va opri apa piteştenii nemulţumiţi vor putea să facă baie în canalul lui..Pendiuc , care şiroieşte lângă Catedrala Sfântul Gheorghe sau în bazinul de lângă fântâna lalea….”

Primarul Pendiuc a fost cel care a îndemnat cetăţenii, de nenumărate ori, să îşi pună centrale proprii. Cu ce bani? Foarte mulţi d-abia îşi duc zilele de azi pe mâine …din datorie în datorie având în vedere veniturile exagerat de mici….. Până acum, legislaţia era croită de aşa natură încât să împiedice cât mai mult acestă mutare..primarul a recomandat funcţionarilor de biroul pentru servicii publice să simplifice procedura, pentru ca ea să fie accesibilă cât mai multor persoane….. Până una ..alta…o variantă accesibilă ar fi un boiler mic, pe sistem electric.

Ecouri

  • nelu: (5-7-2009 la 00:00)

    1. In Bulgaria , tara care nu are resurse naturale de gaz metan , ieftinirea gazelor s-a facut in procent de 33 %.
    2. Pitestenii nu au auzit ca in Europa , nu sunt centrale termice de cartier , decit cel mult de bloc?Ia sa isi monteze centrale de apartament si sa nu mai stea cu mina intinsa la cersit de la guvern , deoarece si cersitul are pretul sau : adica dependenta fata de autoritatile adminstratiei de stat.

  • Piteştenii nu mai au apă caldă: (5-7-2009 la 00:00)

    Cine la cine cerşeşte?!?

    Cine credeţi că sunt principalii vinovaţi pentru faptul că Piteştiul a rămas fară apă caldă?

    Ştiţi caţi locuitori are oraşul?

    Cine ar trebui sa-şi dea demisia?

    De monopolul aroganţei prosteşti s-a auzit…pană dumneata dom..Nelu? … sau Sf. Irina sau cum vi se spune….

    Ştiţi ce înseamnă să fierbi apă sa speli bebeluşi şi bătrani care fac pe ei?

  • Piteştenii nu mai au apă caldă: (5-7-2009 la 00:00)

    În anumite „condiţii”… se poate falimenta o firmă care era destul de profitabilă şi.. apoi o poţi cumpăra pe un preţ foarte mic…

  • Esmyana Martisor: (5-7-2009 la 00:00)

    Astfel de greutati sunt permanente intr-un mod tragic in fiecare colt al tarii noastre deoarece organizarea in echipa in mod consecvent si responsabil lipseste.Majoritatea cetatenilor tarii noastre considera comunicarea organizata si in mod civic o slabiciune,un semn de naivitate.Ajutorul reciproc,munca in echipa,munca bine realizata sunt pentru UNII cetateni ai tarii noastre o pedeapsa deoarece „NU SE MERITA DACA NU MA SCOT”,un gand care distruge orice incercare si eforturi de colaborare permanenta si armonioasa pentru ajutorul tuturor oamenilor tarii noastre.TRAGIC SI DEOSEBIT DE GRAVA ACEASTA MENTALITATE A UNORA.Poate vom invata impreuna sa devenim altfel,demni,deschisi,loiali si mai harnici.
    Doamne ajuta-ne sa nu ne mai distrugem singuri tara noastra prin mentalitati si educatie superficiala improscate de UNII.

  • Cornelia: (5-7-2009 la 00:00)

    Distinsă doamnă,

    Aveţi perfectă dreptate în ceea ce afirmaţi. În clipa în care spui adevărul devii incomod şi ţinţa unor ameninţări…Te simţi mai „BĂRBAT” dacă ameninţi o femeie…constat cu amărăciune că la ataţia ani de la revoluţie tot se încearcă ignorarea adevărului..



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Garda Ungară – organizație extremistă – dizolvată de justiție

Curtea de Apel din Budapesta, printr-o sentinţă definitivă nu numai că a aprobat hotărârea tribunalului privind dizolvarea Asociaţiei Culturale a...

Închide
44.192.247.144