caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Social



 

Homosexualitatea și Altermedia: despre adevăruri și minciuni ( III )

de (16-8-2009)

In incheierea articolului trecut, am redat continutul unei scrisori adresate de un tanar homosexual organizatiei altermedia, care sustine in situl sau ca homosexualii “pot fi tratati”. S-a vazut cat de adanca este suferinta unui copil ajuns adult, care s-a rugat tot timpul lui dumnezeu cu disperare s ail salveze de el insusi sis a-l faca…heterosexual. “Sa promoveze” de la starea infecta, mizerabila, de declasat homosexual la cea sfanta, morala si crestineasca de HETEROSEXUAL.

1. Calatoriile lui Guliver si dilema noastra

Aceasta ideie ma face sa rad: pentru cine a citit “Calatoriile lui Gulliver” amintesc lupta serioasa dintre cei care spargeau oul pe partea ascutita si cei care spargeau oul pe partea boanta, si toata retorica absurd legata de aceasta mare diferenta intre cele doua armate care lupta in mod pasionat intre ele.
Este plina Romania de suferintza de acest gen, desi marii nostri intelectuali nu o vad. Si aici ma refer nu numai la presa romaneasca de dreapta din tara ci chiar si la elucubratiile pe care le-am citit in Revista 22 despre parazile gay, sau in filosofiile incalcite despre homosexualitate ale domnului Plesu.

2. Nu exista minciuna mai periculoasa pentru sanatatea personala decat cea pe care un om si-o spune lui insusi

Fapt este ca nu exista un chin mai mare pentru un om decat cel pe care si-l impune singur, prin sistemul lui de credinte. De la aceasta constatare pleaca terapia cognitive, de fapt. Ea incearca sa corecteze neadevarurile pe care noi ni le spunem, cu atata nonsalantza, noua insine. Si tocmai aici este problema: sistemul de credinte iudeo-crestin este in totalitate anti-uman. Iarta ca pana si inapoiata Grecie a revenit la sistemul laic in scoli, in timp ce tara noastra zace inca in noroiul religiei, care controleaza stiintele. Inainte de caderea comunismului am fost constient de cateva lucruri pe care le-am spus si altora, ca de exemplu de faptul ca de acum inainte credinta religioasa va fi cuplata cu retorica anti-comunista, pentru a “nu lasa problema sa moara”.

Si la toate acestea noi nu avem in tara intelectuali care sa se opuna, sau macar sa-si spuna prblema. Vorba domnului sef al editurii Humanitas: “ eu sunt mic, nu pot schimba lucrurile”. Toti intelectualii sunt mici, dar ei au o arma efectiva: cuvantul. Pe care nu au folosit-o nici sub Ceausescu, si nu o folosesc nici acum.

3. Stiinta si politica la Altermedia si siturile controlate de ea

In primul articol am aratat ca in realitate factorul cel mai important la Altermedia-NARTH este cel politic, iar nu cel uman. Dar acum vreau sa adancesc aceasta ideie si mai mult. Politica este definite ca fiind disciplina care schimba distributia puterii in societate. De exemplu, atata vreme cat cineva merge la biserica si se roaga pentru ceva, el este doar credincios. In momentul in care el organizeaza o manifestatie de protest cu cruci si icoane (sau fara), el este politician.

Iata ce spune acest Director Executiv: “Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacţiuni complexe între diferiţi factori – familiali, sociali şi posibil biologici” Evident ca aceasta este doar o constatare, adevarata sau falsa. Dar de ce il intereseaza pe domnul Executiv acest lucru?
Simplu! Acest lucru nu este numai o “constatare” ci este de la inceput si o implicatie indirecta a faptului ca “uite, voi astia puteti sa va schimbati!”
Dar de ce este el atat de interest de schimbare? Pentru ca vrea sa impuna setul lui de valori la lumea intraga. Pentru ca religia crestina este extrem de agresiva.
In trecut rolul religiilor a fost sa asigure diferitelor grupuri umane ideologia necesara ca grupul lor sa invinga competitia. “Zeul nostru este cel adevarat, al vostru este fals”.

Acest efort de parazitare a gandirii continua din pacate la toate religiile cartii si nu numai.

4. Falsificarea stiintei

Iata ce scrie acest EXECUTIV.

“În privinţa homosexualităţii, opinia multor oameni este formată pe baza informaţiilor furnizate de presa de largă circulaţie şi de canale tv cu pretenţii de adevăr ştiinţific, cum ar fi Discovery Channel. Astfel, este foarte populară ideea că homosexualitatea este înnăscută şi că nu se poate schimba. O replică des întâlnită este „Am văzut pe Discovery un studiu care demonstra că homosexualitatea este înnăscută.”

Ei bine, atunci când afli că însuşi autorul studiului citat de Discovery infirmă că ar fi descoperit aşa ceva (cazul cercetătorului Simon LeVay), atunci credibilitatea unui asemenea canal tv este serios pusă în discuţie. Propaganda homosexuală exploatează ignoranta publicului.

Trebuie sa clarific acest eveniment, prezentat cu atata rea credinta de autor. Care au fost faptele?

Simon Le Vay este homosexual. E important sa stim de la inceput acest lucru. Dar el este in acelasi timp si un om de stiinta foarte apreciat, care a scris o carte in legatura cu descoperirile lui. Cu ani in urma el a efectuat studii pe creier, facand comparatii intre creierul homosexualilor si cel al heterosexualilor si a gasit ca o portiune din creierul homosexualilor studiati este mai voluminoasa decat la heterosexuali. El si-a publicat studiile mai intai in jurnale stiintifice, cum se face, pentru a fi evaluate in mod critic de colegi. A urmat o discutie stiintifica in care s-a pus problema urmatoare: cum putem sti daca aceasta diferenta a existat de la inceput in acesti oameni sau a fost creata mai tarziu, in viata lor, datorita stilului lor de viata. Om cinstit, Le Vay a acceptat aceasta obiectie careia nu i se poate da un raspuns acum, din lipsa de cobai care doresc sa li se sparga capuul in interesul stiintei. Poate se ofera domnul executiv pentru asta! De aceea, Le Vay este foarte reticent acum sa spuna cu siguranta necesara ca aceasta descoperire a lui are sau nu semnificatie.
Iar acest individ vorbeste de “propaganda homosexuala!” Cand aici e vorba de…invers: probitatea stiintifica a unui cercetator care intre alte calitati o are si pe aceea de a fi homosexual!

Minciuna si deformarea sunt la ele acasa pe Altermedia! Singurul lucru care imi place este ca uneori cand vreau sa deschid acest site sa mai vad idiotiile scrise, ma intampina urarea nemaipomenita “LA REVEDERE”. Bravo hackerilor!

Si totusi, mai formulez o intrebare pentru dl EXECUTIV: Citind despre tragedia (sau drama) baiatului care v-a adresat scrisoarea respective, ce metoda de schimbare veti folosi! Si cate “succese” ati avut pana acum? Publicati va rog descriere macar a unuia dintre asa-zisele dvs succese!

Data trecuta cand am pus aceasta intrebare foarte cinstita, nu mi-ati raspuns nimic. Nici acum nu cred va veti raspunde ceva, din cauza lasitatii care va caracterizeaza.

Ecouri

  • Andreea Florescu: (16-8-2009 la 00:00)

    Vor trece ani pana cand romanii vor recunoaste ca homosexualitatea nu este nici o boala mintala, nici un pacat, ci doar o orientare sexuala printre altele. Sper ca aceasta recunoastere sa aiba loc mai curand si nu mai tarziu.

    Pentru cei interesati si dispusi la dialog, Asociatia American a Psihologilor a emis o rezolutie privind „tratamentul” impotriva homosexualitatii de curand: http://www.ziua.net/news.php?data=2009-08-07&id=35521

    Si textul rezolutiei, integral, in engleza, cu referente la studii stiintifice: http://www.apa.org/pi/lgbc/publications/resolution-resp.html

  • Anton Constantinescu: (16-8-2009 la 00:00)

    Doamnei Andreea Florescu:

    Am incercat sa prezint in numarul mare de articole ce l-am dedicat homosexualitatii pe acest site o multime de date referitoare la pozitia APA, am descris si conditiile in care a avut loc in anul 1973 reorientarea DSM si reevaluarea homosexualitatii prin revizuirea vechilor definitii si standarde legate de orientarea sexuala, dar efectul cred ca a fost nul.

    Dupa cum vedeti si singura, un numar foarte mic de oameni citesc acest site, iar altele nu permit discutia acestui subiect.
    Incultii, bigotzii si rauvoitorii se iau tot dupa „stiinta rasuflata” a lui Niccolosi sau Bieber si Socarides Sr. Ba chiar am adaugat anecdotica legata de faptul ca Dr Charles Socarides a fost facut de ras chiar de fiul sau la un meeting. Cand Dr. Socarides a „anuntat” ca homosexualitatea fiilor se datoreaza lipsei de calificare a tatzilor, care au fost incompetenti in cresterea baietilor lor, fiul sau de 17 ani (Richard Socarides) a luat cuvantul si l-a infruntat: „tata, spune-mi daca ai fost un tata incompetent cu mine cand m-ai crescut, sau daca esti un medic incompetent acum(in uralele si raseteloe celorlalti homosexuali care participau la meeting, pe cand fiul sau se considera la cei 17 ani ai sai, „activist homosexual”)!

    Dar nimic din ce fac nu serveste la nimic, cel putin aceasta este impresia mea.

    Pentru ca Romania de azi nu are intelectuali. Pe vremea lui Ceausescu, tacerea vinovata a intelectualilor romani era justificata prin „frica fatza de dictator”. Acum nu mai exista aceasta scuza, si totusi intelectualii care determina soarta culturala a tzarii se ascund dupa rochia nevestelor, ca dl Liiceanu (pe care il citez: „eu sunt mic nu pot nimic”).

    Daca nimeni nu a intervenit sa protesteze macar formal cand s-a introdus in scoli religie IN LOC DE STIINTA (se preda despre Adam si Eva, dar evolutionismul este interzis), cum sa ne asteptam sa se spuna adevarul la scoala in privinta homosexualitatii! Ca toti trogloditzii vor sari in sus pe post de crestini pravoslavnici!!

    Romania a ales din nou calea „bagarii sub covor” a lucrurilor care nu convin unora. Va rog sa ma credeti ca urmarile vor fi teribile: deja bolile venerice iau avant si in Romania.
    In tarile care au ales sa spuna adevarul copiilor, viteza de crestere a numarului de bolnavi de boli venerice e mult mai mica, pentru ca problemele nu se ascund, ci se discuta deschis, inclusiv metodele de preventie a acestora. In Romania, devreme ce in mod oficial homosexualii nu exista si nu li se dedica nici macar o singura ora de educatie specifica, atunci cand sunt in scoli, evident ca bolile venerice vor creste exponential.

    Din acest motiv ma intreb de ce nu observa nimeni ca in Romania inca nu exista intelectuali, decat niste lasi care se ascund ca Adrian Marino sub Ceausescu, sub claie intregi de „hermeneutica si epistemologie a chibritului”. in loc sa vorbeasca despre ceea ce arde in tara acum.



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Pe drumurile române în Țara Moților

Universitatea de Vara de restaurare de monumente si situri Programul « Pe Drumurile Romane în Tara Motilor » Editia I,...

Închide
18.117.153.38