caractere mai micireseteazacaractere mai mari

Cele mai recente contributii la rubrica Sanatate



 

Compania germană „Doppelherz” oferă Ginco Biloba , un nou produs în farmacii

de (28-6-2009)

Produsul este recomadat pentru cei care au probleme de concentrare, care au suferit atac de cord sau accident vascular cerebral, cei care au trecut de vârsta de 40 de ani.

Combinaţia de extract de Ginkgo şi Vitamine B ajută foarte mult procesele cerebrale îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivel cerebral şi ajută la creşterea capacităţii de concentrare.

Vitamina B1 este o coenzima importanta in metabolizarea glucidelor din care creierul isi ia energia necesara, vitamina B2 ajuta la oxigenarea creierului, iar functiile cerebrale devin mai eficiente si vitamina B6 participa in procesul de formare al globulelor rosii si poate exercita, in mod indirect, o influenta pozitiva asupra functiilor cerebrale. Toate aceste substante actioneaza pentru ca activitatea cerebrala sa fie mentinuta la parametri optimi cat mai mult timp

Ginkgo Biloba de la Doppelherz aktiv ajută la prevenirea atacului de cord şi accidentului vascular cerebral, prevenirea şi înlăturarea ţiuitului în urechi, la recuperarea după infarctul miocardic şi îmbunătăţeşte circulaţia în special în creier şi în membrele inferioare.

Ecouri



Dacă doriţi să scrieţi comentariul dv. cu diacritice: prelungiţi apăsarea tastei literei de bază. Apoi alegeţi cu mouse-ul litera corectă (apare alături de mai multe variante) şi ridicaţi degetul de pe litera de bază. Încercaţi!

Reguli privind comentariile

 
Citește articolul precedent:
Procuratura din RM cere lichidarea adresei www.UNIMEDIA.md

Portalul de știri UNIMEDIA ar putea rămâne fără numele său pe internet – www.unimedia.md. Acest lucru poate deveni realitate, după...

Închide
3.19.56.45